Alla inlägg under mars 2008

Av Mia - 19 mars 2008 14:30

vädret e helt underbart idag. Lite kallt bara men solen skiner.

Jag håller på att lära mig min kamera så jag har fotat lite.. katterna blev som vanligt mina ofriviliga modeller ;)

Här kommer några smakprov.

Bild 1 är utsikt från mitt fönster.. byggkranen ni ser står på MAS (Malmö Allmäna Sjukhus)


Bild 2 är på Annie.. Min egna lilla bitch


Bild 3 är på Thorsson min söta Main Coon

Av Mia - 19 mars 2008 07:52

Länk till Centralskolan 4..

http://www.youtube.com/v/u5aIvNAo22g&hl=en


..Jag känner igen de där med att folk trott att jag e gravid..fast de e bara FETT!!! Tyvärr så lägger sig de mesta av mitt fett på magen, där av att jag får kräkäklig mage..

De va en gång när jag spela golf..så gick de en boll men lite äldre personer före mig och min bror, så efter hål9 så finns de en kiosk som man kan ta en liten paus, men jag och min bror ville gå vidare så vi gick igenom den bollen..efter jag har slagit ut på hål 10 säger en av damerna till mig - De där kommer bli en duktig golfspelare och pekar på min mage... E...okej! Tack eller nått.. Kan säga att de gör jävligt ont i själen!

 Det är säkert många som tänker - men de e bara att gå ner i vikt. mmm..bara..eller hur!  Tyvärr så e de inte så lätt för mig att gå ner i vikt.. jag vet inte hur många gånger jag har försökt...och vist..de går några kilon men sen så e de precis som min kropp ger upp..svårt att säga hur de e.. men de e inte bara att göra.

Sen tillhör oxå att jag har en ät störning som jag har fått behandling för och som jag kämpar med... och jag får inte gå på någon diet..och jag tror inte heller på dieter men man blir ganska desperat i bland och vill se snabba resultat... för min kropp speglar inte mitt inre... Många som ser mig ser mig kanske som ohälsosam, tror att jag bara äter skit mat och inte rör mig...men så e de inte. Jag äter nog mer sunt än många andra och rör mig oxå betydligt mer...

En av mina "drömmar" e att få känna mig smal någon gång, jag vet att jag duger som jag "e"..fast inte för mig...för jag vill må bra och kunna köpa de kläder jag känner för..inte "tjockis" kläder... jag önskar att jag hade stl 40 så de e inte stl 36 som jag strävare efter utan bara en sund vikt som gynnar min kropp som jag ska leva i....  


Hur känner ni för era kroppar? Speglar den ert inre?

Av Mia - 18 mars 2008 16:50

Helt underbart väder!! 

Jag har varit ute och beskärt lite träd idag.. inget större utan bara att "snygga" till de för huset ska säljas...(obs!! Varning för dig Cajsa ;) )  Jag lyckades med bedriften att slinta med min handsåg och skar mig i figret. =) De blödde kan jag säga... jag fattar inte hur ytliga sår kan blöda så mycke som de gör. Jag blödde igenom 1plåster och en kompress..


Igår fick jag ytterligare ett jobb... =) Kuligt.. De va jätte trevliga och ett bra jobb... JAG beskära och DE ta bort de...=)  I Like!!


Nu jobbar jag hos mamma.. vi ska snart ordna kvällsmat!


Av Mia - 17 mars 2008 18:23

..kan man bli förkydl igentligen??

Helt galet...de kliar i näsa, hals och öron. Jag har säkert nyst 100ggr på 2timmar... näsan rinner som en kran och jag börjar känna mig lite febrig..fast de kan bero på att jag har städat!

Aaa...jag e allergisk mot att städa...=) Jo, så måste de va.. Min sambo kommer nog inte bli så nöjd över de..=) Hihi..


Jag vill ha en Latte!! Någon som kan komma och ge mig de?? Snälla....

Av Mia - 17 mars 2008 15:20

Så här ser se ut när jag tittar ut genom mitt fönster...inte så upplyftande inte med tanke på att de va solsken och molnfritt när jag vakna!


tycker synd om min Gert-Bertil (GB-gubben)

Av Mia - 17 mars 2008 07:32

Helgen har varit riktigt bra! Vi har tittat mycke handboll så man har haft riktig träsmak i baken. Går dagens matcher va riktigt bra.. Först Kärra mot Sävehof...sen så va det Skuru mot Lundagård där Skuru va mycke mer taggat än Lundagård så de gick vinnande ur kampen.

Att komma 2a är att förlora ett guld..man kände verkligen besvikelsen hos Lundagårdstjejerna... Men vilken glädje Skuru tjejrna visade! Helt underbart.. de va så man blev lite rörd av deras underbara känslo utbrott de visade..

Efter handbollen så skulle vi ta tåget till Malmö igen, vi åkte tåg för jag va inte i form att köra, men innan vi tog tåget hem så gick vi in på Viggo och åt hamburgare...grymt gott!! Varför äta på Mc Donalds och BK när man kan äta GODA hamburgare och strips!!?? Jag kommer ju dock inte äta de mer utan jag kommer gå till Viggo i stället!


Idag ska jag iväg och ordna ett konto till mitt företag och åka och titta på U´s föräldrar hem. U är en av mammas och papps bästa föräldrar.. Hans föräldrar gick bort i Dec och Jan.. så nu ska de rensa och städa upp huset så  de kan sälja de.


I Lördags kväll va en riktigt rolig ute kväll. Tiden gick bara så himla fort bara.. Vi mötte upp Ida och Henke utanför Hipp vid 23.. sen kändes de som vi dansade i 10st låtar sen va de dax att gå hem.. Fast då va jag trött förvisso.. Jag måste dansat sjukt mycke med tanke på  hur mina vader känns =)

De kändes verkligen bra, för se senaste gångerna vi har varit ute (jag och Kydet) så har de blivit små gnabb..så de kändes de speciellt i hjärtat att vi kommit ifrån de...


Ne.. nu måste jag gå och ta på mig!

Ha en bra dag!

Av Mia - 15 mars 2008 07:50

Man e nog inte helt frisk...en liten skada måste man ha om man ställer kl på 07.15 för att gå upp för att komma iväg och se en handbolls match. Denna helg så spelars SM för flickor A..de e födda 91-92. De vi såg igår så e de ett lag som e outstanding och de är Lunda laget LUNDAGÅRD...de e lite kul för de e min modersklubb. Tjejerna som spelar där e riktigt duktiga!! Så om de e någon handbolls intresserad så ska ni gå och kolla på dom..


Förutom handboll så e de rensa min farbrors lägenhet som gäller... så de kommer bli några svängar till tippen..och då kan jag kanske slänga mitt skräp som fortfarande ligger i bilen. =)


I eftermiddar så jobbar jag med mamma och slutar kl 21..sen e de spiddigonzailes hem och duscha å fräscha till sig för vi ska möta upp Ida och Henke och de blir antagligen Hipp som kvällen kommer avslutas på om jag känner Ida och mig rätt..=)


Ha en trevligdag!!! Rosen får ni mina hemliga läsare =)

Av Mia - 14 mars 2008 21:17

..att titta på öppentider när återvinnsingsstationenr har öppet. På något konstigtvis så vill de inte gå in i mitt blonda huvud att de där ställena har öppet när jag tycker de ska ha de och när jag behöver ha de öppna.

 Jag va grymt duktig (min älskling hjälpte till lite men han kände sig överflödig efter som jag vill ha allting på mitt vis...hm..mm så e de) på att rensa i mitt föråd och tog ut alls skräp som jag har sparat på... fattar inte varför jag har de som skit kontainer...lathet antagligen.

Vi hade 8kassar med pant flaskor, de e efter min studettid..jag hade de som sparbank...när de knep ordentligt så kunde man gå och panta och få till mat... men jag lyckades alltid få ihop pengar till mat så jag hade mina 8kr på banken vid den 25 i varje månad utan att använda pantburkarna så därför e mitt sparkapital kvar..=) Men nu ska de pantas och vi ska göra något kul för bla de pengarna..


Jag mitt första stora jobb. De gilla min planering så nu e de bara att sätta igång..=)


Ne nu ska jag och min älskling mysa och äta blandgodis...

Ha en bra dag!!


Ovido - Quiz & Flashcards