Alla inlägg under mars 2008

Av Mia - 14 mars 2008 07:55

God morgon alla!!


va gör man uppe så här tidigt för? eller tidigt och tidigt..när jag jobbar hos mamma så har jag reden varit där en timme.. men de e tidigt när man e "ledig" och ens undrebara pojkvän ligger där uppe i sängen och sussar så gott..man borde ligga inmyst med honom och ta tillfället för de e inte så ofta vi e lediga samtidigt...


Jag sover lite oroligt just nu pågrund av inre stress..e orolig över företaget. Jag vet om att jag klarar av de men jag e jätte orolig ändå! Idag så står de på  mitt schema

  • gå och träna
  • rensa i förådet så mina verktyg får plats
  • prata med kunden om hur mycke de behövs göras i hans trädgård lämna prisförslag
  • titta på ett nytt jobb

Så de e lite som ska göras idag.. känner för att gå ner å rensa i förådet nu.. men min älskling ska först få vakna så han inte tror att jag har rymt..


Va ska ni göra idag? =)

Av Mia - 13 mars 2008 17:56

http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/player.jsp?a=1080213&d=64022


Hm... hur gör man de där med länkar?? Jag vill ju kunna skiva Perrelli och så ligger länken i de namnet.. någon som vet hur man gör..


Sitter förövrit och lyssnar in mig på melodifestivals låtarna till lördagen.. mm känns spännande.. Bara inte Sibylla vinner..nä så heter hon inte ;) men tänker på de varje gång jag hör hennes namn..


 

Av Mia - 13 mars 2008 17:39

Ja ha.. så sitter man här ensam. Känner inte alls för att va ensam just nu. Ville igentligen åka till min sambos föräldrar medans han va på handbollsmatch.. men de ville inte han..för då va han tvungen att vara där efter... Vilket han inte alls behöver... - Men om vi inte blir kvar där så e det onödigt att du kör mig!

Jaha.. suck... jag har saker jag ska göra men jag känner mig bara sällskaps sjuk... fast jag har varit med min älskling hela dagen så känner jag bara för att sitt och snacka skit... och de va längesen jag träffa hans föräldrar så de hade varit trevligt.


Idag så har jag i alla fall varit iväg och inhandlat saker till företaget.

De blev en kamera.. ingen värsting utan en som kan bli bra till en början.. bara för att dokumentera mitt jobb.. både före och efter..  ni kanske får se lite av de här sen om ni vill...=)

 Sen har jag köpt trädgårdsredskap, förvaringsboxat och lövkorgar... och lövkorgarna e grymt snygga... 2 rosa och 3 svarta. De rosa är för att göra de lite mer femenint. De e lite grabbit hela yrket så därför känner jag att jag måste göra de lite femenint med de jag kan påverka.. för jag blir rätt lätt grabbig i grabbiga klimat.


Ne.. nu ska jag sätta mig och göra en planering på ena trädgården jag har..

På återseende!! =)

Av Mia - 12 mars 2008 19:56

har precis kommit hem från mina första kundmöten..*skakar i hela kroppen*

Så roligt... de e ju spännande möten med människor jag gillar..får en energi kick av de...

Jag ska räkna på ett jobb och så har jag klart ett annat jobb...och de andra jobbet e hos en liten kändis...=) skoj!!

Nu kommer nästa problem..att räkna på ett jobb.. de gäller att jag gör de grundligt!! så de blir så rätt som möjligt...

Känner hur pulsen höjs när jag skriver de... tycker inte om detta med betalningar och sånt.. men de va lugnt.. de köpte de jag ville ha..så de kändes bra..

Den ena kunden ville se mina betyg... hans komentar -Oj, vilka gedigna betyg!

hm.. tänkte jag... de visste jag inte..men lite kul =)

Så i morgon ska jag på shoping tur och inhandla saker jag behöver...=)


Av Mia - 12 mars 2008 13:30

Av Mia - 12 mars 2008 12:04

Blir så jäkla irriterad... Jag jobbar ju som assisten till min mamma. Mamma jobbar som lärare på en skola i Rosengård i Malmö..

Barnen e jätte goa tills de går i 4an men när de börjar 5an så blir de små monster!!! När jag va liten så moppsa man sig inte med vuxna men de gör man tydligen nu!!

Killarna som går i högstadiet e pain in the ass... de ska vara så jäkla matcho och "tuffa"... idag när vi gick i korridoren till mammas rum så håller 2 killar på och puckla på varandra på skoj så jag säger till de att va lite försiktiga så de inte skaddar varandra... den ena killer bara ler och säger - ja, de e lungt men den andra börjar typ sparka efter mig.. och sen har han mig i armen!!! Jag vänder mig om och tittar han i ögonen..så försöker han göra en "attack" mot mig och jag tittar bara på honom...rör inte en fena... då blir han helt paff...för han tror ju att jag ska säga något...så då börjar han kaxsa mot mig...men då säger hans klasskamrater att sluta... men ärlit talat..gör man så mot någon...e nä!!

Många killar e helt ok ensamma, men så fort de e i gäng så blir de monster!!  Tyvärr så ser man ju offtast bara "idioterna" inte de snälla goa killarna... För de finns garanterat... Men de e inte kul att känna att man blir lite rädd för de.. fast de e små skitar...

Av Mia - 12 mars 2008 10:32

De som säger att djur inte har personlighet de vet inte va de pratar om!


Min Thorsson e min egen snoozer.. när min klocka har ringt på morgonen så vet han att de e dax för matte att gå upp.. om jag inte gör de så kommer han upp och ställer sig på mig och jamar.. om jag inte reagerar då så "klappar" han på mig... antingen på armen och om jag inte reagerar på de så går han upp vill huvudet å jagmar å klappar mig på kinden.. fast oftast räcker de med hans jamande för de e ganske ihållande...


Min Annie är matskåls vakt.. inte så att andra inte får äta utan man får inte se en gnutta av matskålsbottnen..om man gör de så går "ALARMET".. hon kan komma upp och väcka en på nätterna..för man får faktist inte se botten!!! Hon ger sig inte heller... så de e bara att knalla ner och fylla på matskålen.


Jag kom och tänka på mina katter eftersom Maria Malmgrens katt blev överkörd igår... Skänker henne en extra tanke!


Har ni några djur som har roliga/konstiga saker för sig?

Av Mia - 11 mars 2008 11:56

Jag och min käreste va ute och la lite flayers i lite finare kvater i Malmö igår...

... och min första kund har redan ringt *Ghaaaaa* Tycker de e kul men jäkligt jobbit oxå... ångest!!! helt plötsligt ska man vara vuxen och duktig på "riktigt"...andas andas.... oj oj... va har jag gett mig in på...  *GHAAAAAAAAA*

...men jag kan detta... jo de kan jag... tänk så glömmer jag vad växterna heter.. oj oj... pinsamt...då tror dom inte att jag kan... men jag vet att jag kan.. måste nog hämta ner lite böcker och fräscha upp minnet lite... lugn och fin.. du kan detta!!! Så e de.... inget att orora sig för...andas..


mm...måste nog sysselsätta mig med något nu...

Ovido - Quiz & Flashcards