Alla inlägg under april 2008

Av Mia - 4 april 2008 22:35

Va ska man göra när de känns som man inte räcker till? Kan man klyva sig?! Varför har ingen kommit på en bra "makapär" som gör att man kan vara till för alla som behöver en?

Man behöver alltid svika någon. Man e aldrig 100% bra..



Av Mia - 4 april 2008 08:29

och efter som jag inte hade någon rolig bild själv så "knyckte" jag en bild som Caisa skickat till mig...Hoppas de inte gjorde nått!? =/

Ps..Caisa om du vill ha den i hög kvalite så har jag de...

Av Mia - 3 april 2008 10:14

Jag har länge tänkt på en sak.

När jag gick på grymnasiet så träffade jag en tjej som jag blev mycke god vän med. Jag vill påstå att de e en av mina första riktiga vänner. Om hon inte va min FÖRSTA riktiga vän.

 (Jag hade ju vänner innan gymnasiet men de va mest handbolls kompisar och ytliga kompisar...och en "vän" som utnyttja mig så sjukt mycke..men de e en annant ämmne)

Hon va mycke speciell person som tilltala mig jätte mycket. Jag tycker om människor som är sig själv och inte ingår i en "mall". 

Jag kan inte säga att vi va lika som personer utan vi komplitera nog mer varandra. Vi tänkte på liknande sätt, tyckte ungefär lika. Men vi hade en massa saker som skilde oss...som blandannat temprament. Hon hade ett humör som inte gick av för hackor men de som är lite intressant och märkligt är att jag ALDRIG fick se eller uppleva de.. utan de va våra andra gymnasiekompisar som fick de över sig.  Vilket fall som helst så blev vi väldigt goda vänner, vi umgicks tätt i skolan varje dag. När jag va ledig från handbollen (vilket inte va jätte mycket) så umgicks vi även då.. hon va ett stöd när jag behövde de. Hon va den som jag gjode debut med på ungdoms fester.. hon va med första gången jag kysste min första pojkvän. Vi upplevde en massa saker som man gör när man är ung. Hon är med en massa goda och roliga ungdoms saker (som jag inte vill uppleva igen) ;P


Sen har jag en annan vän. Hon träffa jag när jag gick min trädgårds utbildning. De som är så intressant är att hon e så himla lik min vän jag träffa på gymnasiet. Om dom hade träffats så antingen hade dom slagit ihjäl varanndra eller så hade de blivit bästa vänner. De har samma intresse, hästar och djur. De har samma temprament och spontanitet. De läser in människor innan de tar steget fram och "godkänner" dom...och en massa andra saker som gör dom helt galet lika!! 


Undra vad de e som gör att jag träffat och blivit så goda vänner med 2st som e så lika. Vet inte om jag dras till dom eller dom har dragits till mig... 

De som är slående oxå är att vi haft ett liknade förhållande.. väldigt nära och intensivt i skolan. Jag känner väldigt mycke för dom båda. De har ett speciellt rum i mitt hjärta. Jag hoppas att jag har lärt mig från mitt första misstag att tappa kontakten med en person som jag tycker och känner så mycke för. Vi gled väl ifrån varandra, vi va unga och utvecklades åt vars ett håll.. jag träffade mitt ex och flyttade och hon träffade oxå en kille och hade fullt upp med de.. så de blev som de blev. Men tackvare MSN så har vi fått kontakt igen... och vi får väl se om vi fortfarande trivs med varandra efter vi har blivit "vuxna" och utveckats till andra individer... men de hoppas jag, för en sak som skär lite i mitt hjärta e att jag inte känner henne eller hennes dotter. Jag blev bjuden på dotterns dop men jag kunde tyvärr inte komma..och om jag ska va ärlig så vet jag inte om jag hade vågat komma om jag inte hade varit upptagen.



Av Mia - 2 april 2008 17:25

Jag va inne på http://www.gurkiss.com/willysan/ och hitta en tävling... inte för att jag gjorde denna till tävlingen direkt. Har aldrig hållt på med detta innan så detta e mitt första försök. Jag e riktigt sugen på att hålla på med de på "riktigt" fast de e så förbaskat dyrt med alla sakerna. Men när jag blir rik så ska jag köpa en en massa saker.. fast då ska jag ha ett helt rum bara med pyssel saker som får vara stökigt!! =)


Någon som har några bra tips till en "glad amatör"??  =P


Av Mia - 2 april 2008 17:08

Jaha.. då fick man jobba med mamma i morgon oxå. De gör inget att jag ska jobba med mamma för jag tycker om att göra de. Utan de e de att jag hade planerat att jobba i MITT företag.. Beskära lite på förmiddagen och sen gå på kurs hos skatteverket på eftermiddagen.. men nu blir de skatteverket enbart, vilket innebär att jag måste jobba hela helgen i trädgårdarna.

Jag kommer jobba från 8.30-14.30 i trädgård 1 och från 15-21 hos mamma på lördagen. Sen fyller en av mina närmsta kompisar år idag och ska ha middag på lördag så då ska jag dit och säga hej! Dvs jag kommer i bästa fall se min älskling sova... Söndagen så jobbar jag likadant fast i trädgård 2 och sen hos mamma... å i bästa fall kan jag lura dit min älskling!

Så de e inte bara en dag som blir påverkad för att jag måste hoppa in och jobba. SUCK!!!

Av Mia - 2 april 2008 09:14

Va igår och tittade på Lugis herrar som kvalar för att få spela i Elitserien igen http://sydsvenskan.se/sport/article312906.ece Enligt artiklen så va Hallberg kung... visst han va duktig, men hur bra va motståndet?!!! Inte speciellt bra kan jag säga! De e bra att han får "lyckas" på sin födelsedag men att skriva att han e kung e att överdriva. Han gjorde de han skulle,inget mer! Att han va bra i försvaret och plocka bort Pettersson..de e ju ett skämt.. Hallberg spela knapt inte bakåt och hade Pettersson mot sig i 3 anfall och då fick Hallberg en 2a.

Vilket fall som helst så vann dom! De e de viktigaste!!

Ikväll ska Lugis damer spela. (jag spela i de laget för en herrans massa år sen. E faktist fortfarande den dyraste spelare som Lugi dam har köpt, så har man fått skryta om de oxå =) ) De är i kvartsfinal... ska nog åka och titta.. får se lite hur de ordnar sig med assistent till mamma bara.. vill inte sätta henne i knipa..


Jag kommer sova i Lund 3nätter i veckan nu fram till Maj tackvare att min bror har åkte iväg till Asien.. Mamma ska inte sova själv... min ena katt Fia bor ju hos dom nu mera.. hon e så förbaskat söt. Igår när vi gick och la oss kom hon in... så kryper hon upp och lägger sig vid brösten och så bara tittar hon på en - e jag inte de sötaste som finns på hela jorden?! ... Kan ju säga att man smälter som isglass i solsken! Hon e mitt hjärta.

Fia hämtade jag ute på vischan utanför Sturup.. hon bodde i ett uthus med deras avelshane. Fia blev mobbad av deras primadonna så Fia fick flytta ut från huset =/ . Fia har haft mat problem, hettsätit och kräkt. Jag tror de beror på den tiden. Men de har blivit helt bra..hon kan till och med lämna mat på tallriken nu, de kunde hon inte innan. Hon e nog blande de mysigaste som går på 4tassar.. hon börjar spinna bara man tittar på henne, hon känner av när mamma mår dåligt, då hoppar hon upp och lägger sig på mammas ben och vaktar/tittar till mamma. Hon tar "sitt" ansvar i familjen när de gäller mamma.. hon ger mamma kärlek..så som mamma kan ge henne oxå... hon har anpassat sig så att mamma kan ge henne kärlek oxå. Hon har vant sig med rullstolen och alla hjälpmedel, hon e inte de minsta rädd för sakerna. Om man jämför hur hon va när vi fick henne och hur hon e idag... ojojoj...helt olika katter!!!! Hon e hela familjens hjärta!


Av Mia - 1 april 2008 10:23

De e inget kul att vakna med ont i halsen! Hela huvudet känns som gele..

Tycker inte alls synd om mig..;P

När jag skulle välja kläder idag så provade jag en kjol som jag inte haft på ganska länge... den satt betydigt bättre idag än va den gjode sist.. även när jag tittade i speglen (vilket jag inte tycker om för jag blir alltid deppad) så såg de nästan ut som magen hade blivit mindre... kan de verkligen ge så snabba resultat med Gi mat?? Har inte gått efter något program  utan ätit recept som jag hittat på nätet, och hoppat över vit mjöl och socker. Vilket fall som helst så känns de bra att jag fokuserar på att få i mig protin, efter som de e mitt stora problem. Jag har ju ersatt de med kolhydrater i stället... kanske inte så konstigt att jag ser ut som en smäll fet kossa?! =P


Måste bara berätta att min underbara älskling gick och handla midags maten igår när jag hoppa ner i ett bad. Eftersom han gjorde de så sa jag att jag lagar maten sen... men när han kom hem så ställde han sig och gjorde de oxå..=) De e kärlek de... så fråga jag honom varför han gjorde de..så sa han - Du hade de så skönt i badet så jag tyckte att du kunde få ligga där en stund till...=) De e min löv de!!!

Ovido - Quiz & Flashcards