Direktlänk till inlägg 23 juli 2008

Ett samtal...

Av Mia - 23 juli 2008 21:09

ja, var ska man börja. Jag vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på eller va jag ska tro, tycka och tänka.

Tjejen som e helt besatt av F har ringt. Jo då, visst har hon gjort de. För hon mådde så "dåligt" för de hade setts igen... jaha... okej.. hon påstår att han har velat en massa saker med henne och att de setts... F va ju på guldfest och då hade hon tydligen mött dom på väg hem från den, F va inte ensam utan hade även med N. Hon hade koll på var han varit osv. Sen så hade de träffats i Torsdags när jag va i Falsterbo. Enligt F så hade de inte gjort de.. men va vet jag!? Mina tankar gå ungefär så här : 1. Antingen har hon sett mig på falsterbo och kunnat ta den dagen då de "mötts" för jag har inget jag kan sätta emot de... för jag va inte hemma. Eller så har de träffats och F är ett kräk. Att de stött på varandra efter guldfesten säger F.. men de e jävligt idiotiskt att han inte har berättat de för mig. För de e sånt jag vill veta..men om man pratar med N så borde han kunna intyga...Sen hade hon koll på att vi va i Åhus i helgen... hur kan hon veta de?? Sen berättar hon oxå att hon blivit hotad av honom... och att hon funderar på att polisanmäla honom!?!   MEN VA FAN SKA JAG TRO!!!!! 

Antingen säger hon sanningen eller så e hon rejält sjuk! Å jag har ingen koll på vilket!?! Men hjärtat och magen säger att han inte har gjorde något... jag vill tro de, men jag e inte någon blond idiot flickvän som tar allt.. utan jag går på fakta... men detta e fasen svårt att få fakta på!


Hon kanske till och med luskat sig hit! Å då säger jag hej! OCH LÅT OSS VA!! Han e inte intresserad av dig! Snälla sök hjälp!!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se