Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Besök hos Caisa

Av Mia - 13 augusti 2008 22:40

Igår så va jag och min brorsdotter på besök hos Caisa, Lars och Wida.

Caisa och Wida har vars en häst och Nike min brorsdotter som rider skulle få låna Widas shettis som hetter Hoffa.

Tyvärr så valde vi helt fel väder! De regna och va kallt...ja i alla fall för mig som bara stog och tittade på. Men vilket fall som hels så va de mycket trevligt. Jag trivs bra med Caisa och hennes familj.

Nike va jätte glad för att fått rida. Hon rider ju på ridskola i vanligafall och jag tror att rida en icke ridskole häst ger en jätte bra träning! De e va svårare vad Nike trodde men kul. Hon lyckades bli "avkastad" (snarare gled hon av) efter de hoppat hinder, tajmingen va inte helt 100...=) Men de e kul att titta på mitt hjärta när hon gör de hon älskar att göra. Fast de va svårate än hon trodde så ville hon göra de igen...


Bjuder på några bilder från besöket!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

caisa

14 augusti 2008 21:33

Hej Hopp!

Så kul det var att ni kom =) Tur Nike kan tänka sig göra om det, för det måste betyda det inte var en hel katastrof.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se