Alla inlägg under oktober 2008

Av Mia - 10 oktober 2008 15:24

Idag kom jag på varför jag aldrig har tyckt om att köpa byxor.

 Att köpa byxor innebär att man måste prova en massa byxor, vilket innebär att man kommer prova en massa byxor som inte passar... vilket innebär att de enda jag hittat i de rummet när jag gått ut e ett knäckt självförtroende!!


Idag så tänkte jag titta efter ett par bagyjeans...inte jätte bagy utan bara lite lösaresittande jeans..tänkte de kunde vara snyggt till mina älskade sneakers och min nya kärlek tröjor med tryck. Tänkte att jag oxå kunde få se lite så där avslappnat snygg ut.


Jag gick in på JC.. ja efter som jag inte kan jeans modellerna (eftersom jag hade fått för mig att jag inte kunde ha jeans för att jag va för tjock) så frågade jag han som jobba där... han fråga vilken storlek jag har.. jag har inte full koll så jag titta i mina jeans jag hade på mig... då säger han "- Ja de jeansen du har e så mjuka (han mena töjbara) så man kan pressa sig i 3storlekar mindre än va man igentligen har." Detta sa han inte för att va elak utan mer för att de e så.. så vi gick upp en storlek... Han börja leta bland tjejmodellerna.. sen gick han över till killmodellerna... där hitta han lite olika..  Jag gick in och provade par 1 ... okej..skulle dessa sitta löst?! de gör de ju dock inte... par 2.. de hade varit trevligt om de suttit lösare om midjan så jag inte hade begövt ha traktordäck ovanför liningen... par 3...ja, de satt ju bättre...men NÄ...osv osv...

Han i butiken va jätte kär.. han försökte hjälpa till...men de e ju min kropp som inte funkar till dessa storlekar...

Men inte så.. jag e stor.. de e bara att erkänna.. men inte SÅ stor... jag har storlek 44 i bland 46 i byxor/kjolar ... i tröjor har jag M,L och i bland XL beror lite på modell.... De e inga ovanliga storlekar... men jeans ska tydligen inte finnas så passar min kropp... SUCK!!!


Ja, jag hitta ett knäckt självförtroene..de va de jag hitta!! Tack för den!!


Av Mia - 6 oktober 2008 19:59

I lördags va de kanelbullens dag och då fick jag och min älskling besök av Caisa och Wida.

Det blev rosa kanelbullar i Wídas ära. Dagen gick i lek och mys tema. När dom kom så hade jag precis låtit degen jäsa för första gången så de tog nästan 1.5 timmar till innan de blev klara. Men jag tyckte de blev värda att vänta på.. jag har aldrig bakat i denna ugenen innan och jag tyckte dom blev ganksa bra. Sockret i botten blev kanska lite bränt, men de bjuder jag på ;) Till kanelbullarna så gjorde jag  varm choklad, de va faktist inte så svårt som jag trodde...


Recept till varm choklad

 2msk caco

3msk råsocker

1liter mjölk


Efter fikat så gick vi ner till en lekplats som jag har spanat på länge, men har ju inte haft något barn i närheten så jag har någon anledning att gå dit, men nu fick jag ju de när Wida kom. Lekplatsen ser inte ut som alla andra lekplatser utan den har massa konstgjorda kullar, låssas stenar man kan hoppa på, "svampar" som e ihåliga som man kan krypa in i, konstiga "växter" med nät i som man kan klättra i, gunger så klart, en ruchkana som ser ut som en regnbåge och en konstig klätterställning som ser ut att sakna en ruchkana att ta sig ner i från... på kvällen så har den en massa belysning..

Mitt betyg på lekplatsen blir tyvärr underkänt... Den ser spaceigare ut än va den va rolig. Fast jag hade roligt ändå för de va så grymt längesen jag lekte med ett barn... så de va skojsigt!! =)


När vi va på väg från lekplatsen så hitta vi en cykel som vi räddade från busken ;P och så gick vi vidare till Hemköp för att köpa godis till barnen...Wida och Freddan.. ja okej... till mig och Caisa oxå.. =)


Till kvällsmat så gjorde vi vår favvis svamppaj och till de så titta vi på stärnor på is... fy fan vilket tråkigt program.. visst imponerande att vissa har lärt sig åka skridsko på 8veckor... men de e inte speciellt underhållande!


Jag tänkte lägga upp lite busbilder, men mitt kamera minne ville inte komma ut från kameran så ni får bullbilder i stället!

Ovido - Quiz & Flashcards