Direktlänk till inlägg 26 november 2008

livet

Av Mia - 26 november 2008 10:56

Godmorgon...eller kanske rättare sagt god förmiddag!


Efter sambon gått upp idag så somna jag om några timmar. Så skönt!

Om några timmar så ska jag åka iväg med bilden igen och få den vid gjord och så kommer de stå 3200kr mindre på mitt konto =( Men jag måste ju ha en bil..så e de ju bara.


När jag bodde uppe i göteborg så behöve jag ingen bil.Jag cyklade överallt eller tog spårvagnen/bussen. Det va skönt tyckte jag...det va på vinterhalvåret som jag åkte spårvagn..det va så skönt att bara hoppa på och ta fram min bok och ha lurar med musik i öronen och försvinna in i en annan värld.

Jag kan verkligen sakna mitt liv i gbg... Jag började om på någotsätt där, jag utvecklade den person jag ville vara, jag va tvungen att göra allt själv.Mamma och pappa kunde inte göra det åt mig utan bara stötta mig.

Min livsväg korsades med L´s väg och jag fann en livsvän. En underbart posetiv och energirik tjej som e helt galen och go!

Jag träffar inte henne lika mycket som jag önskar att jag hade kunnat göra, men jag hoppas att jag kan ta tag i mig själv att få de gjort. Hon har ju oxå flyttat ner till skåne nu, men till Kristanstad.

Jag saknar att inte träffa henne och ha den kontakten med henne som vi hade innan. Men tyvärr så ingår de någ att bli "vuxen".


Jag har ett bra liv här nere i Malmö oxå. Jag har träffat min sambo som jag älskar otroligt mycket. Jag har aldrig känt denna sorts kärlek innan. Samtidigt så har jag aldrig mått så dåligt över att jag älskar någon heller. Detta sista året har varit det jobbigaste året i mitt 27åriga liv. Och då har jag endå en sambo som älskar mig otroligt mycket, en familj som står mig nära, vänner som bryr sig om mig, startat ett eget företag, jag jobbar 80% som personlig assistent till min mamma, jag äger min lägenget, jag äger en bil, har ett gäng underbara tjejer i handboll så jag har så mycket att må bra över!

Nu i skrivande stund så inser jag att de e mycket jag har att vara tacksam över och endå så e det 1st person som gör att jag har mått så fruktansvärt dålig under året. HELT SJUKT!!! Jag önskar verkligen att jag hade kunnat sudda ut henne från min värld, jag försöker, men den e inte lätt.


Men just nu mår jag otroligt bra!!

 
 
Ingen bild

Lovisa

6 december 2008 00:24

Åhhh min älskade vän!!!!!!!!!!! Vad GLAD jag blev , precis samma sak känner jag för dig=)=) VI MÅSTE VERKLIGEN SES!!!!!!!!! SAKNAR DIG!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skapa flashcards