Direktlänk till inlägg 11 december 2008

så här gick de

Av Mia - 11 december 2008 09:56

Ja, hur gick de hos polisen...


De gick väl bra, de blev en anmälan. Men som sagt tror jag inte de blir något av de denna gången. Men vi begärde besöksförbud, vilket antagligen inte kommer bli denna gången heller, men ju fler gånger hon tar kontakt med oss destu mer troligt e att hon kommer få de slutligen.

Poliskvinnan vi pratade med va mycket trevligt och efter vi hade gått igenom nästan allt och vi kom fram till tisdagen och jag berättade att hon fått för sig att börja spela handboll med mig så titta hon på mig STOR ögt VA?!? Jo,då..så e de!

Hon berättade att de har många fall som e liknande som vårat, att de finns tjejer/killar som "fastnar" för personer. Det brukar avta, men oftast inte förrän de har ett nytt "offer"!!

Jag kan bara be att detta nya "offer" snart kan dyka upp i hennes liv!!!!

För jag vill inte ha henne i mitt liv!

Vi skulle fortsätta att anteckna när hon går över gränsen och göra nya anmälan när detta sker!


En sak som e lite intressant (eller nått) e att poliskvinnan sa - ja, jag tar inte att denna tjejens beteende i försvar men ni får nog vänja er vid att hon kommer vara vid er. Ni får hitta någon strategi för att orka med de. Om ni behöver hjälp så kanske ni ska uppsöka någon terapeft.

 E...där blev jag lite irriterad....VI ska söka hjälp när de e hon som e sjuk! OKEJ!!! Jag förstår oxå hennes tanke...men de e lite om bakfoten tycker jag! 

Vi tog upp de med henne om de kan göra något med att prata med hennes mamma eller något, för att tjejen antagligen behöver hjälp. Men de ligger i så fall på OSS att ta kontakt med mamman...så vi som e "offren" här ska hjälpa den som terroriserar oss...e...VA?!! Känns oxå sådär!!


En annan sak som kan kännas lite märkligt e att hon får inte reda på att hon e polisanmäld av polisen, utan de e om vi berättar de för henne. E inte de lite konstigt igentligen?! Att någon kan anmäla mig och så får jag inte reda på de?!?!  Då kan man anmäla precis vad som helst och så läggs ärendet ner, personen i fråga får inte reda på att den har blivit anmäld men anmälan ligger FÖR ALLTID kvar i deras data system!?! Konstligt...men så funkar de!


Men kontentan i de hela e väl att de e okej att terrorisers för de görs inget åt de!! De e precis som mobbing, de e lättare att mobbingoffren flyttas än att ta tag i problemet!

 
 
Ingen bild

caisa

11 december 2008 11:00

Ja, vad ska man säga. jag blir bara trött. Besviken och trött....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Ovido - Quiz & Flashcards