Alla inlägg under december 2008

Av Mia - 10 december 2008 11:40

ja, idag så kommer vi gå och prata med polisen. Vi har sammanställt allt, och de e ju faktist inte helt dumt att ha skrivit en blogg...för här e de mesta faktist.

Jag har sovit skit dåligt inatt, mått illa och inte kunnat slappna av. Tankarna har sprungit omkring i huvudet på mig och ja, jag e lite nervös inför de hela. Jag ville inte att de skulle gå så här långt, men nu har hon gjort de.

De kanske inte kommer hända något denna gången, men de e lika bra att anmäla de hela nu...så om de sker något mer så kan vi bara komplitera anmälan... så har de all fakta... för detta måste få ett stopp..hon måste få hjälp!!!

Av Mia - 9 december 2008 21:57

Mitt dumma nötta.... Jag som hoppades att allt skulle lugna sig nu efter södagens träff med Psykot!

Men NÄ!!!!!! Nu har hon fått för sig att hon ska börja spela handboll...i de huttebolls laget som jag leker med själv!!!!! Bara att hon "vill" vara där jag/vi e....jag fattar fan inte detta.. jag fattar de verkligen inte!!


Som tur e så skulle jag inte träna idag, utan vi skulle åka hem efter vår junior träning... som tur e... jag skakar som ett litet asplöv igen!!


VA FAN VILL HON!????

Av Mia - 9 december 2008 09:26

I söndags så åkte och jag min älskling iväg och tittade på Lugis herrar som vi alltid brukade göra, vi har inte varit där de senaste matcherna innan för jag har inte orkat mentalt att ha psykot där...men vi pratade om de hela och vi båda kände att hon inte ska få styra vårt liv, utan vi ska kunna göra de vi vill!!

När vi kom dit så kommer HON precis på cykel bakom oss...hon stirrar som FAN... hon klistra fast sin blick på oss när vi gick in och upp för trappan, man kände hur de brände i nacken. Vi satte oss inte på våra vanliga platser utan högst upp ihop med en tränar kollega.. Hon gick precis bakom oss så hon såg var vi satte oss.... när de va halvlek så ser vi hur hon smyger omkring vid oss... helt plötsligt så viskar F " hon kommer precis bakom dig"

...jo då..där kommer hon... hon säger - JAG E INGET PSYKO!!! Jag förföljer inte er, jag trackaserar inte er... Det e du Fredrik som trackaserar mig som har skickat 300sms från den andra mobilen!!! Jag tänker polisanmäla de!!!

Jag blir bara så trött...så jag sa till henne att GÅ!!! Efter hon inte fatta de första gången så sa jag de igen..." vi inte intresserade av att ha dig här, GÅ!! "

Vi välkommnar att psykot polisanmäler de hela!!! För då kanske detta skitet kan sluta!


Vi båda hoppas att detta va ett avslut för henne, att hon sökte upp oss och som vanligt e SÅ OSKYLDIG!!!!!


Efter matchen så åkte vi iväg på en liten glöggkväll hos handbollskompisar..  Jag har nog aldrig ätit så goda lussekatter som vi bjöds på där!! MUMS!!!

Av Mia - 6 december 2008 11:10

Lovisa: Klart vi måste ses snart!! Fast vi inte hörs så ofta eller ses så betyder du så oerhört mycket för mig... du e en av de få människorna som har rum närmast mitt hjärta!!


Caisa: du tillhör oxå den skaran av människor! 


När de gäller att samla ihop infon så tar de emot fast jag vet att de e ett måste... de ska göras. De blir lite senare ikväll, för min älskling e iväg nu och vi ska iväg i eftermiddag oxå...men de kommer göras..detta e en sån sak som inte ska skjutas upp... 

Av Mia - 5 december 2008 20:26

om jag har varit arg innan så e de INGET MOT VAD JAG E NU!!!!

VET NI VA PSYKOT GJORT NU!??????? NÄ..KAN TRO DE!!!!

HON HAR F-N LETAT UPP EN AV VÅRA JUNIOR TJEJERS MOBIL NUMMER OCH RINGT HENNE!!!!!! JA!! HON RINGDE OCH FRÅGA EFTER HENNES TRÄNARES NUMMER!!!!!! FATTAR NI!!!  När denna söta tjej fråga vad hon ville ha de till så kunde hon inte svara, så tjejen gav mitt nummer då FRÅGAR PSYKOT OM HON INTE HAR NÅGON ANNAN TRÄNARES NUMMER?!!!!!! MMMM....PRECIS!!!! Som tur e så fråga jag om att få se tjejens mobil..och jo då...hennes nummer stod där...dvs hon ringde inte från doltnummer...så jag plocka upp min mobil och tog foto... Tjejen ställer upp som vittne om vi behöver de...

MAN TAR INTE KONTAKT MED "VÅRA" TJEJER NÄR DE E NÅGOT SOM GÄLLER OSS!!!! JAG E SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ DENNA PERSON NU!!!

I morgon ska vi sätta oss ner och samla ihop alla "bevis"....


Ne, nu ska jag lägga mig i ett bad och börja göra mig i klar för att bege mig ner till stan... min näst kusin och hennes kompis väntar på mig där!! I kväll ska de bli party!!


Ps.. min bil har gått sönder..=( Vilken bra dag de e  =/

Av Mia - 3 december 2008 22:33

Kommentar till små prat med en god vän
Ev kanske du kan anmäla för trakasserier/ofredande eller nåt sånt. Så kanske hon fattar att hon ska sluta.

av frk_frodig den 3 decemberSVAR: Ja, jag e ju inte expert på juredik så jag vet inte va man anmäla henne till, men jag kan tänka mig att blir något sånt.  Detta känns som detta har gått för långt, man skulle inte behöva anmäla henne. Hon borde förstå själv att hon gått över vissa gränser....tycker man!  

Kommentar till Så e hon igång igen
Jobbigt att ha ngn omkring sig hela tiden som suger energi från en =/

av Marlene den 3 decemberSVAR: Visst e de jobbit att ha en energi tjuv!!! Speciellt när man inte kan välja själv om man vill ha personen i sitt liv eller ej! För jag har verkligen inte valt denna person! 

Kommentar till mammor fd kvinnor
Jag vet, vi blir så där trista när vi fått barn. Men du får försöka förstå hur viktigt det är med BLÖJOR; BMI och BARNVAGNAR ;)

av Caisa den 3 december SVAR: Fast du tillhör ju faktist inte denna grupp! Du pratar ju inte bara om WIda. Men jag får nog lära mig detta när jag blir gravid, ja när nu den tiden kommer...hoppas de blir ett bra tag tills dess ;)
Av Mia - 3 december 2008 16:21

Idag så har jag fikat med en väldigt god vän. Vi har inte träffats sen i sommras. Vi hade mycket att ta igen... men de e de som e skönt med riktiga vänner, fast de va evigheter sen man träffades så vet man att de bryr sig om än och e engagerad i vad som sker med en.


När jag kom hem igen så ringde jag till polisen för att förhöra mig vad som krävs för ett besöksförbud osv... en jätte trevlig tjej fick jag prata med. Nu e de bara att samla ihop alla bevis.... Jag vet inte om de blir något av de, men vi måste få henne att förstå att de måste få ett stopp!!

Av Mia - 2 december 2008 22:03

Så ja...så har HON ringt igen... blir så jävla trött på detta!!!!

*skakar i hela kroppen* på mias risterskala så e jag uppe i 7 av 10


Hon ville bara att F skulle erkänna att han e "johan" som e i den där andra mobilen. Hon hade bevis...

Så jag sa till henne att hon har gått för långt och jag inte e intresserad av att höra de hon ville säga...men hon ville ju bara berätta att jag har en pojkvän som e otrogen mot mig osv... så jag sa till henne åter igen att hon inte ska höra av sig till mig för jag E INTE INTRESERAD!!!!!


VA FAN VILL HON??????!!!!!!!

Skapa flashcards