Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Motion bra???

Av Mia - 17 januari 2009 11:57

Man kan ju undra om motion e bra alla gånger. I går spelade jag själv handboll... De började med att jag fick en snäll på min näsa..AJ...sen så stukade jag 2st fingrar...sen så skrapa jag upp mina knä..sen fick jag en FETSMÄLL i ansiktet och på min näsa IGEN!!! och jag fick näsblod... Min näsa e öm som tusan och fingrarna ömmar rejält idag...motion e inte alls bra ibland....... men roligt!! Vi vann i alla fall matchen och jag gjorde 4mål.


I morgon så e de match med tjejerna igen..borta i Karlskrona.. Detta har varit en tuff handbollsvecka...7st matcher på 7dagar.. slitsamt!!!


Idag så har vi pracis varit på vårt favis fik och lyxat till de med god frulle. Nu så tittar jag (rättare sagt lyssnar) på Sex end the city... (såg denna del igår kväll..ska bara komma till rätt ställe, jag somna mitt i ett avsnitt) sen så ska vi åka till mamma och pappa och göra klart rummet. Vi va och köpte lampa och sista skåpet igår...det kommer bli grymt bra! Ska ta bilder!! =)


Ha en bra dag allihop!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

fröken frodig

17 januari 2009 13:18

Glöm inte att det är handboll på tv ikväll oxå!

 
Ingen bild

caisa

18 januari 2009 22:20

*skratt* Ser bilden framför mig hur du fortsätter epela med två gigantiska bumollstussar i näsan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se