Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

En ny kärlek!!!

Av Mia - 25 januari 2009 12:13

Igår hittade jag en ny kärlek... jag bara föll pladask!! Inte de jag i vanliga fall hade sagt va min stil, men jag tror de kan bli riktigt riktigt bra!!!


http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/outfits/dagensoutfit003-3.jpg


Igår så va vi även på Lousiana i Danmark och tittade på Mangautställning, gillar verkligen poppkonst!

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/outfits/dagensoutfit016.jpg


Idag jobbar jag hos mamma hela dagen så de lär inte hända något spännande! Ha de bra!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

frk_frodig

25 januari 2009 15:28

Supersnygga skor Mia! Får man önska en outfit-bild där skorna ingår...?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se