Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

nu börjar mitt favvis jobb igen

Av Mia - 27 januari 2009 15:43

Nu börjar mobilen ringa igen... de e dax att få sin trädgård fin. Inte riktigt än, men mina kunder verkar vara i god framförhållning så jag ska hinna med de. Vilket e jätte roligt för min del.

Idag har jag varit hos en familj som ringde i söndags och fått mitt nummer av en av mina kunder. =) De känns så kul, för de innebär ju att de e jätte nöjda med mig.

Kunden idag behövde hjälp med att få bort löv inför att de ska sälja sitt hus och de ska visa de i morgon för eventuella köpare.

Det e alltid intressant att gå in i en ny trädgård...denna trädgården va stram men endå fantasifull. I den första blicken så såg den "dyr" ut..mycket stora stennar och väl anlagd ut. Men när man titta närmare så såg man familjens egen kreativitet...vilket va riktigt kul. Jag ska dit en sväng i morgon bitti för att hjälpa till med de sista krukplanteringarna.


När jag kom hem idag så låg de ett brev att vänta. När jag öppna de så låg de en ballong...och så stod de blås ..så de gjorde jag...då va de en inbjudan till Caisas tjej kväll skrivet på ballongen....en riktigt rolig inbjudan får jag säga!!! Tack!! går de bra att osa här i från??? =) Jag kommer gärna, med tanke på att de e jag som har bestämt datum och allt så kan jag!! =) TACK GUMMAN!!!!

 
ANNONS
 
Marie

Marie

27 januari 2009 16:15

Vilken trevlig blogg du har! Hoppas du får in många jobb! Kanske tar du lite jobb uppe vid Helsingborg oxå??? ;-)
Marie

http://hundblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

caisa

29 januari 2009 12:45

det går bra osa härifån =) Ska bli spännande att se hur många som dyker upp *tihi*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se