Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

Allt i ett och samma hem

Av Mia - 4 februari 2009 14:31

Vårt hem e just nu en sjukstuga, studierum och kattspattslekhage. Allt detta på mindre än 28kvm.

Jag ligger i soffan och tittar på tv och pillar med datan mellan vilopauserna. Min älskling sitter vid köksbordet ca 2.5m bort med hörlurar över öronen och försöker konsentrera sig på att plugga. Annie vår lilla älskling älskar att hjälpa till när man sitter och ska plugg...hjälper gärna till genom att sätta sig på boken/anteckningsblocket när man försöker läsa. Hon vill gärna oxå hjälpa till och bläddra i böckerna om hon får. Men i denna situation när matte ligger i soffan så e de lite svårt att bestämma sig var man ska vara. Ligga hos matte och mysa eller hjälpa husse att plugga, de e svåra beslut för en katt som vill göra både och, de e just nu 10sek intervaller. 


Vi va ute en sväng för att köpa ett nytt block till älsklingen. När jag själv pluggade så ÄLSKADE jag nya block. Det e något speciellt med att sätta pennan på ett helt vitt papper. LÖV IT!!!!

När jag sitter och tittar på F när han pluggar så blir jag själv jätte sugen på att börja plugga igen.

En sak jag vill lära mig e möbelsnickeri och klä om gamla möbler. Undra om de finns någon utbildning som man kan göra de någon gång i veckan bara... eller om de finns någon kurs på vinter halvåret mån-ons!? 

Det e i alla fall en dröm!

 
ANNONS
 
Emma

Emma

4 februari 2009 22:19

Älskar också nya block och pennor. Tänker alltid att jag ska skriva så snyggt och hålla ordning bland anteckningar... men icke :P

http://emmasform.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se