Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

2dagen som sjuker e lite bättre...

Av Mia - 9 februari 2009 20:10

Hej hopp alla!


När jag vakna i morse trode jag att ett mirakel hade skett...att jag skulle vara frisk.. jag gick upp och gjorde 2 varma mackor..säger bara AJJJJJJJJJJ...min mage tyckte inte alls om de! =(

Hade lite energi så jag tog fram min symaskin och sydde lite kuddfodral medans min älskling satt och pluggade...när jag satt och sydde som bäst så kände jag hur min energi gick ur mig som en läckande ventil till ett litet litet hjul...febern kom som ett brev på posten =(

En alvedon och lite vila så tog jag tag i företags saker. Ringde min revisor och gav han mina sista siffror, ringde en kund som sökt mig  och sista samtaket gick till en kollega/pluggkompis som jag hyr in till hjälp med saker jag inte gör.


Jag har fått i mig lite mat annars idag..jag lurade i mig lite potatiskroketter med lite sås...magen tog de ganska bra..blev typ mätt på 10st..och de blir man ju inte i vanliga fall.. eller hur!?! men nu har jag lite ont i magen...men de bäste just nu e....lakrisal =)


Caisa; Peppar...em...kanske e bra...men just nu känns de inte lockande! =S

 
ANNONS
 
Ingen bild

caisa

10 februari 2009 14:13

Fast hela pepparkorn smakar ju ingenting att svälja direkt. Är absolut mer illasmakande med alvedon, eller en ipren eller något.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se