Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

förredetta svärmor

Av Mia - 11 februari 2009 07:46

Igår när vi va i Lund en sväng så träffa jag på mitt ex mamma. Jag och mitt ex va i hop i 5.5år och va förlovade och tanken va att vi skulle gifta oss men vi insåg att vi va BARA vänner. Den som tog allt hårdast va just "svärmor".. jag hade blivit dottern som hon aldrig fick.

Jag tyckte de va jätte roligt att hon kom fram till mig fast att jag stod där med F och prata med en av hans vänner..de värmde otroligt mycket i hjärtat. Hur de än e så hade jag 5 härliga år ihop med dom. Vi var ute på segelsemester och vi åkte till scottland ihop osv..jag va till och med ute själv på segelsemester med dom...


Det e tråkigt att de goa personer som man träffar i olika sammanhang försvinner i samband tex seprationer osv


Hälso läget för dagen e annars lite bättre tror jag. På kvällen blir de lite sämre..eller de senarste dagarna har de blivit de.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se