Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

hur kunde jag glömma!???

Av Mia - 11 februari 2009 13:17

Vet ni vad jag glömde skriva igår...


JAG OCH MIN ÄLSKLING HADE 2 ÅRS DAG!!!! Wiiiii


Efter alla prövningar vi gick igenom förra året så va jag inte säker på att vi skulle komma så långt som 2år. Men nu e vi här...=)


Detta e ju "bara" mitt andra förhållande och de verkar ju verkligen vara så att jag e en tjej som vill "kila stadigt"...jag e inte någon som vill ha korta romanser och slit och släp förhållande...sen att man inte alltid tror att ett förhållande som man går in i kommer bli ett sånt utan att personen i frågan e dum i huvudet så man e tvungen att avsluta det, de kan man ju inte råka för!

Jag har ju en 2st förhållande som jag har som förebilder...min mamma och pappa..de har varit ihop sen de va 14år &16år..sen min älsta bror och hans trolåvade har varit ihop sen de oxå va 13&14år...dvs i 24år. Det e helt galet!!  =) Men hur kul som helst!!! Mamma och pappa e helt underbara.. de e har allt man önskar sig i ett förhållande... 
ANNONS
 
Ingen bild

Fröken Frodig

13 februari 2009 12:35

Grattis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se