Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Blir så förbannad!!

Av Mia - 12 februari 2009 09:58

Jag blir ju inte förvånad att vissa barn blir som de blir med tanke på vad de finns för vuxna.

Mamma berättade idag att en kvinna på hennes jobb som har varit sjukskriven har kommit tillbaka kan kalla henne A. Mamma har ringt till A när hon varit borta för att höra hur de va med henne men hon va så knäckt så hon kunde inte prata enligt hennes man. Så nu när hon kom tillbaka så hade mamma pratat med henne. Då får mamma reda på att den kvinna som A dela sin klass med har mobbat och snackat skit om henne inför skolledningen. Hon har sagt till henne att hon e oren för hon e inte muslim osv.

Va fan e de för något?! A är i från Polen och då blir jag lite konfunderad.. inte för att jag e så bra på relioner och vilka områden i världen som har vilka relioner...men inte vad jag vet så e inte så jätte många polacker muslimer!!???!!! eller??!!! och sen vad e en oren människa?! För mig e de någon som har kladdat med lera, deg eller jobbat med något skitit...så den behöver duscha.

Vem fan tror denna kvinna att hon e?!?! Tyvärr så e de tydligen så att denna kvinna har varit så pass övertygande när hon har pratat med skolledningen så hon har skolledningen bakom sig.

Detta e fan sorgligt!! Sjukt upprörd blir jag!!!

Hur kan denna kvinna vara lärare.. som lärare så måste man vara en förebild och måste kunna lära ut de aldra viktigaste som finns....socialkompitens, att acceptera alla (med sina brister, relioner, traditioner osv) hur ska barnen annars kunna veta vad som e rätt och fel här i världen?! Inte konstigt att de e krig med detta synsätt!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se