Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

så va den dagen över!

Av Mia - 15 februari 2009 14:00

Va hittade ni på igår??


Vi firar inte alla hjärtansdag..har vi aldrig gjort utan vi e romantiska alla dagar...eller nått =D

Men min älskling va lite söt..han gick upp och koka äggen och diska...lite sött i alla fall... =)

Annars så va de handboll som vanligt. Men de e alltid kul! Det e även handboll idag. Derby...våra värsta "fiende" ..återkommer med resultat senare.

 
ANNONS
 
Ingen bild

fröken frodig

15 februari 2009 17:55

Inget speciellt här heller, Boyfriend jobbade 7-19 så vi sågs inte igår, utan sa puss på telefon. Men jag fick ett fint sms från en vän som jag blev glad över!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme! När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men at...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se