Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Jag hittar inte

Av Mia - 19 februari 2009 15:14

..min stegräknare!? Var har den gått och gömt sig?! Jag börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på mig nu...älskar när solen e framme!

När de e fint väder så hade jag velat ha en hund. Men när de regnar så vill jag INTE ha en hund... men att vara ute i skogen att gå e något som rensar min själ. Jag gjorde de ofta uppe i göteborg när jag bodde där uppe.

En kvinna som hade kraftig epelepsi lärde mig tjusningen med att vara ute i naturen. Jag va ledsagare till henne i nästan ett år... vi va ute på öarna och i skogarn runt göteborg. Helt underbart va de. Ta och packa sin lilla matsäck och sen bege sig ut på äventyr. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 22 februari 2009 09:57

God morgon alla!!   Tänkte bara avslöja att jag har börjat smygblogga på ett nytt ställe. Jag håller på att få hjälp med en design till den och tänkte inte delge de förrän de va klart. Men jag tycker de e så mycket roligare att kunna visa bilder så d...

Av Mia - 18 februari 2009 15:51

Efter jag hade gjort skiss utmaningen så blev jag otroligt inspererad till att göra en till... Så här blev den: http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/Spegelspegel.jpg ...

Av Mia - 18 februari 2009 12:24

Igår bestämde jag och Caisa att vi skulle pyssla lite ihop. Eller..ja, vi gör ju inte de ihop utan vi gör de hemma men har kontakt via msn. De va min tur att göra en utmaning och pga att vi inte ska bli så begränsade av de vi har hemma så bestämde vi...

Av Mia - 17 februari 2009 22:36

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge...

Av Mia - 17 februari 2009 13:26

Gud va jag älskar sol. Jag och min älskling har varit på långpromenad idag igen i solen. Jag lyckades lura ner honom till en butik som ligger i gamla väster i malmö. EN scrapbooking butik...=) Jag behövde lite nya alfabet insåg jag igår när jag pyssl...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se