Alla inlägg under februari 2009

Av Mia - 14 februari 2009 12:13

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/outfits/Namnlst-1.jpg


Hej Gumman!!

Vet inte om du e inne här idag, men eftersom jag inte hade någon tejp så får de bli en här =)


Ha en bra dag!!


KRAM

ANNONS
Av Mia - 13 februari 2009 15:19

Fröken frodig: De som hände va att polisen förhörde henne och fick en skarp tillsägelse mm... men saken e nog den nu att nu e de nog jag som ska erkänna mitt "brott"..vilket har varit pratat om sanningen om henne för någon som vi tydligen känner båda 2..och jag har inte den blekaste aning om vem detta kan vara...men jag anser inte ha något att erkänna. Men hon e ju sjuk...men de tar väl på henne att min älskling inte vill ha med henne.
ANNONS
Av Mia - 12 februari 2009 18:06

ja, 10 veckor va väl förlänge psykot kunde hålla sig i från oss...Hon skicka ett SMS till mig nu ikväll...hon hade pratat med någon som tydligen pratat med mig..hon tyckte inte om lögne osv...hon ville klara ut detta med mig...eller om hon skulle gå via någon annan?! *suck*


Mitt illamående blev ju inte bättre av detta. Mitt illa månde har faktist inte riktigt gått över sen min sjukdom i helgen/veckan...känns som jag ska kläka vilken sekund som helst!! 

Av Mia - 12 februari 2009 09:58

Jag blir ju inte förvånad att vissa barn blir som de blir med tanke på vad de finns för vuxna.

Mamma berättade idag att en kvinna på hennes jobb som har varit sjukskriven har kommit tillbaka kan kalla henne A. Mamma har ringt till A när hon varit borta för att höra hur de va med henne men hon va så knäckt så hon kunde inte prata enligt hennes man. Så nu när hon kom tillbaka så hade mamma pratat med henne. Då får mamma reda på att den kvinna som A dela sin klass med har mobbat och snackat skit om henne inför skolledningen. Hon har sagt till henne att hon e oren för hon e inte muslim osv.

Va fan e de för något?! A är i från Polen och då blir jag lite konfunderad.. inte för att jag e så bra på relioner och vilka områden i världen som har vilka relioner...men inte vad jag vet så e inte så jätte många polacker muslimer!!???!!! eller??!!! och sen vad e en oren människa?! För mig e de någon som har kladdat med lera, deg eller jobbat med något skitit...så den behöver duscha.

Vem fan tror denna kvinna att hon e?!?! Tyvärr så e de tydligen så att denna kvinna har varit så pass övertygande när hon har pratat med skolledningen så hon har skolledningen bakom sig.

Detta e fan sorgligt!! Sjukt upprörd blir jag!!!

Hur kan denna kvinna vara lärare.. som lärare så måste man vara en förebild och måste kunna lära ut de aldra viktigaste som finns....socialkompitens, att acceptera alla (med sina brister, relioner, traditioner osv) hur ska barnen annars kunna veta vad som e rätt och fel här i världen?! Inte konstigt att de e krig med detta synsätt!!!

Av Mia - 11 februari 2009 13:17

Vet ni vad jag glömde skriva igår...


JAG OCH MIN ÄLSKLING HADE 2 ÅRS DAG!!!! Wiiiii


Efter alla prövningar vi gick igenom förra året så va jag inte säker på att vi skulle komma så långt som 2år. Men nu e vi här...=)


Detta e ju "bara" mitt andra förhållande och de verkar ju verkligen vara så att jag e en tjej som vill "kila stadigt"...jag e inte någon som vill ha korta romanser och slit och släp förhållande...sen att man inte alltid tror att ett förhållande som man går in i kommer bli ett sånt utan att personen i frågan e dum i huvudet så man e tvungen att avsluta det, de kan man ju inte råka för!

Jag har ju en 2st förhållande som jag har som förebilder...min mamma och pappa..de har varit ihop sen de va 14år &16år..sen min älsta bror och hans trolåvade har varit ihop sen de oxå va 13&14år...dvs i 24år. Det e helt galet!!  =) Men hur kul som helst!!! Mamma och pappa e helt underbara.. de e har allt man önskar sig i ett förhållande...Av Mia - 11 februari 2009 07:46

Igår när vi va i Lund en sväng så träffa jag på mitt ex mamma. Jag och mitt ex va i hop i 5.5år och va förlovade och tanken va att vi skulle gifta oss men vi insåg att vi va BARA vänner. Den som tog allt hårdast va just "svärmor".. jag hade blivit dottern som hon aldrig fick.

Jag tyckte de va jätte roligt att hon kom fram till mig fast att jag stod där med F och prata med en av hans vänner..de värmde otroligt mycket i hjärtat. Hur de än e så hade jag 5 härliga år ihop med dom. Vi var ute på segelsemester och vi åkte till scottland ihop osv..jag va till och med ute själv på segelsemester med dom...


Det e tråkigt att de goa personer som man träffar i olika sammanhang försvinner i samband tex seprationer osv


Hälso läget för dagen e annars lite bättre tror jag. På kvällen blir de lite sämre..eller de senarste dagarna har de blivit de.

Av Mia - 9 februari 2009 20:10

Hej hopp alla!


När jag vakna i morse trode jag att ett mirakel hade skett...att jag skulle vara frisk.. jag gick upp och gjorde 2 varma mackor..säger bara AJJJJJJJJJJ...min mage tyckte inte alls om de! =(

Hade lite energi så jag tog fram min symaskin och sydde lite kuddfodral medans min älskling satt och pluggade...när jag satt och sydde som bäst så kände jag hur min energi gick ur mig som en läckande ventil till ett litet litet hjul...febern kom som ett brev på posten =(

En alvedon och lite vila så tog jag tag i företags saker. Ringde min revisor och gav han mina sista siffror, ringde en kund som sökt mig  och sista samtaket gick till en kollega/pluggkompis som jag hyr in till hjälp med saker jag inte gör.


Jag har fått i mig lite mat annars idag..jag lurade i mig lite potatiskroketter med lite sås...magen tog de ganska bra..blev typ mätt på 10st..och de blir man ju inte i vanliga fall.. eller hur!?! men nu har jag lite ont i magen...men de bäste just nu e....lakrisal =)


Caisa; Peppar...em...kanske e bra...men just nu känns de inte lockande! =S

Av Mia - 8 februari 2009 14:44

Det va fruktansvärt längesen jag mådde så här dåligt. Jag vakna lite över 2 av att jag mådde dåligt. Men jag lyckades somna om.. men när kl va 4 så gick de inte längre. Jag gick ner och la mig i soffan så jag skulle kunna hinna in på toa om jag skulle behöva kläka (spy)... fet kroppsoro hade jag..hatar att kläka..så min kropp blir orolig och jag måste skaka/gunga benen lite...

Jag skulle ju jobba hos mamma idag, 14h =( men jag vågar inte åka dit om de e så att jag smittar henne..för jag vet inte om de e något smittsamt eller något jag har ätit som min kropp inte tycker om. Jag har feber oxå... inte så hög med dock..ont i kroppen som tusan...


Tycker jag synd om mig själv?! Neeeee..inte de minsta ;)


Min älskling har varit och köpt bananer...typ de enda jag kan tänka mig äta. För utom att äta bananer och lopp mellan soffan och toa så har jag sovit..helt utslagen!


Jag hatar verkligen detta!!! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se