Senaste inläggen

Av Mia - 17 november 2008 21:47

visst e de diskriminerande...där av

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/Caisax3.jpg


=)


PUSS & KRAM

ANNONS
Av Mia - 16 november 2008 21:54

Så var man tillbax från semestern hos Caisa.


På de 3dygnen som jag spenderade ute hos dom så han vi faktist med lite grann..


En kort redovisning..

Tisdagen när jag kom så åkte vi på skridsko skola..Caisas söta tös har bestämt sig för att bli hockyproffs..ska kanske tillägga att hon e 4år =) Hur coolt som helst!!

Onsdagen så hade Caisa ett av sina dagbarn och behövde åka till Eslöv för att skriva något pappaer hos sin arbetsgivare så vi åker till en av Eslövs lekplatser... när vi gungar som högs så hör vi tösen säga "- Jag ska gungar upp till morfar." http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa022.jpg

På kvällen gick vi upp till stallet och mös med hästarna,gud vad jag saknar att göra de!! Det e helt ljuvligt att lukta häst!!

När vi kom hem så gick lill snäckan ner för att bada och lägga ansiktsmask som vi köpte dagen innan..när vi skulle gå ner till badet så säger hon till mig "- Mia, jag måste ha gurka att lägga på ögonen! " Jag funder lite på vart hon hade fått de i från, men tänkte att C kanske har pratat om att ha de. Men när jag pratade senare med C så visar de sig att en i High School Musical har de när hon har ansiktsmask =) Hon snappar upp saker.. så här ser de lilla lila trollet ut med mask i huvudet.

 http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa042.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa038.jpg

När vi hade ätit en super mummsig middag som C lagat och lill tjejen hade somnat så tog vi oxå oss en liten tripp ner till badet men framför allt ner till bastun...SÅ skönt!! Vi hade ju oxå köpt ansiktsmask så vi tog och kleta på de i ansiktet...jag hade med en piling..kan ju faktist tänka mig att köpa den igen..den både va skön och lukta gott..Cs lukta lite herr perfym (sa L något om de??)  så här såg jag ut med mask

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa046.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa047.jpg

På torsdagen så väkte C mig...de va dax för en förmiddags promenad.. så skönt att gå ute på lanet..så lungt och skönt, en massa sköna vyer och så stötte vi på denna ur sköna kossa...kolla in frillan!!!! så söt!!

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa061.jpg

torsdagen gick sen i mys tecken... jag badada bubbel bad...jag menar verkligen bubbelbad..ca 40cm med bara bubblor..så kul!! =) sen så blev de lite film och vin...sista kvällen med gänget lixom...

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa105.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa096.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/HosCaisa071.jpg


TACK så jätte mycket för dessa dagar caisa!!!ANNONS
Av Mia - 11 november 2008 12:42

Jag åker iväg nu några dagar. Vi får se om jag går in och bloggar eller om ni får bli uppdaterad efter jag kom hem.


Ha de så bra!!

Hejsvejs!

Av Mia - 11 november 2008 08:03

klockan är nu lite över 8...min älskling har åkt till jobbet och de kändes urkasst. De känns urkasst pga att han va grymt stressad och när jag fick hejdå pussen så va de verkligen bara en hejdå puss...ingen jag älskar dig och något posetivt att jag ska vara bortrest någon dag.


Grejen e den att vi hade ett djupt snack i helgen där jag deklareade att jag tror att de e bra att vi får sakna varandra lite och att jag då tänkt att jag skulle resa bort några dag till en vecka. Jag va inne igår och tittade på sista minuten reser utomlands, men när jag va där inne så kände jag att jag ville inte åka utomlands utan min äksling så jag började titta på spa ställen i stället...men saken e där oxå att jag vill inte åka till spa utan han heller, för de e hur mysigt att göra ihop de oxå..=(


Jag pratade med Caisa om detta att jag skulle åka bort lite och undra om hon ville följa med. Men hon kunde inte...men efter några timmar så kom hon med förslaget att jag kunde komme hem till henne istället, för de har ju bastu och hemma spa saker och jag tyckte de va en bra ide. Caisas sambo åker iväg nu några dagar så de passar utmärkt!


När jag berättade detta för F så tog han detta inte så bra. Jag uttryckte kanske mig klumpigt =/ mitt smarta jag.. han tolkade de som att vi skulle ha ett uppehåll i förhållandet...men de menade jag INTE!!!!! Utan som jag skrev i början att vi skulle vara ifrån varandra så vi kunde sakna varandra lite bara... detta gjorde ont i mig att han trode att jag skulle rymma ifrån honom...men de e inte på de sättet... För trots allt som har hänt de senaste året så ÄLSKAR jag honom så grymt mycket!! mmm...så e de!! Där av att de gjorde ont i hjärtat när han gick utan några ord i morse.

Av Mia - 10 november 2008 15:41

Scrapp uppgift...Caisa kom med dagens uppgift 3st egenskaper jag besitter, något rosa, runda mjuka former,en grön detalj-knapp, blomma,klistermärke..

Så här min blev min.

(se om jag kan lägga upp bilder på ett nytt sätt)

Framsidan

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrapping013.jpg

Bandet som man ser på framsidan används som "lås"


Insidan

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrapping016.jpg


Baksidan

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrapping019.jpg


Utmaninen i lyckolådan

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrapping021.jpg


Uppgift vid lådan

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrapping023.jpg


Av Mia - 7 november 2008 15:28

Hur mycket kan man sätta krav på andra personer?

Igentligen så tycker jag inte att man kan sätta krav på andra än på sig själv. Tjejerna som jag tränar sätter jag ju krav på, fast samtidigt så gör dom de ju självmant. Jag kan ju inte tvinga dom.. Det kanske inte e så mycke krav utan mer regler för annars är de svårt att gå en grupp att gå framåt i utvecklingen och ha ordning och reda på alla.


Min älskade sambo vill jag inte sätta krav på, men tyvärr så har vissa saker gått så långt så jag har blivit tvingad att sätta ner foten och sätta krav. Inget jag vill göra, men vad ska man göra när vissa viktiga saker inte sker självmant?! Jag blir så fruktansvärt frustrerad när andra personer inte tar tag i vissa saker självmant utan jag blir tvingad att ta tag i de...de e inte alltid så kul. Jag vill inte vara den som alltid fixar och reder upp situationer...jag vill inte alltid ta skiten...speciellt inte när de e jag som har orsakat den!!


När jag satt krav så känner jag mig som syndabock..att jag e häxan, ragatan, den fruktansvärda flickvännen som styr och ställer mm


Av Mia - 6 november 2008 19:47

Va inne på Anine Bings blogg..hon har juflorerat i media denna vecka.. här har hon skrivit om ångest handtering...ska prova de nästa gång de kryper på mig!


Fick ett mail...
Av Mia - 6 november 2008 10:08

När vi gick in på skolgården idag så möttes vi av 2st väktare. Mamma hade ingenaning varför de va här så vi frågade vaktis när vi mötte henne. Hon berättade att ca15st högstadie elever har blivit avstängda från skolan och de har hotat att komma och förstöra på skolan..så därför har de fått sätta in väktare. Detta e fan sjukt. Känns nästan som de hade kunnat ske en såndär fruktansvärd amerikansk och finsk skolmasaker här.


Tänkte bjuda på lite nya toa bilder...dessa nya toa bilder är från mammas skolas lärartoalett =) När vi kom hit så hade jag inte hunnit att sminka mig så jag bjuder på före och efter bild... detta e en vanlig vardags make up.


Jag sminkar mig med:

I.d. bareMinerals foundation Fairly light

I.d bareMinerals blush dusk

någonslags kajalpenna färg - mörkgrå

Lóreals Double Extension beauty tubes mascara

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se