Senaste inläggen

Av Mia - 4 november 2008 21:01

Hem ljuva MALMÖ!!!!! Hem ljuva min lägenhet!!! Min frihet, min borg, här kan ingen komma och förstöra!! När jag är hemma så e jag minst 2mil ifrån PSYKOT donnan... ja, jo... åter igen så har våra vägar mötts..hon har tagit sig in på MITT/vårt territorium..."våra" idrottshallar/arenor.

Vi va som vanligt iväg på handbolls träning och efter som herrarna spela så gick vi dit som vi brukar... men hon förpestar "vårat" ... Hon e ingen handbolls brud..visst hon har handbolls vänner men hon ÄLSKAR INTE handboll, hon e inte där för handbollen!!

Hon förstör för mig...hela hon gör så jag mår illa...redan en stund innan jag såg henne så kände jag i min kropp att något inte stämde... och så klart så kom hon gående precis nedanför oss.. hon hade full pejt på att vi satt där... i halvlek så satt ju såklart någon av hennes vänner i närheten så hon kunde stå och hänga där.. hela min kropp reagerar..jag har jordbävning inombords...jag mår illa, de känns som jag behöver springa ner till papperskorgen och kräka, men de kan jag inte för hon står ju där nere.. fortfarande fast jag är 2mil i från PSYKOT så mår jag fortfarande illa.. En person kan förpesta "min" stad Lund!! Som det är nu så kan jag ALDRIG flytta tillbaks till min stad.. det e tur att jag bor i malmö..jag älskar Malmö pga att här e inte hon..hon kan inte förstöra mig här, här e jag trygg!!!!


Det e inte okej att önska livet av någon.. men kan hon inte resa till månen eller något..försvinna från jorden!! Så jag kan få gå här trygg och säker som jag alltid har varit fram till i slutet av April...sen efter April så har min värld varit ett helvete!! Den värsta perioden i mitt liv!! Utan tvekan...


Ps..va kul att du tittar in till min Frk_frodig!! Ska titta efter de märket.. finns de bara på nätet eller finns de i butik oxå??

ANNONS
Av Mia - 3 november 2008 20:39

har pysslat lite idag... happiness in a box..ska scrappa lite olika teman som gör mig glad och lägga i den...

ANNONS
Av Mia - 3 november 2008 11:25

De sista 2 veckorna så har jag sett på lite film.. vi hyrde "Ps I Love u" i fredags.. denna låt föll jag bara för..helt underbart sårbar, mjuk på något vis....föll pladask på de första tonerna jag hörde..

Lyssna och va säger ni??

Av Mia - 30 oktober 2008 21:34

Hej ALLA ni som kommer tittar in i mitt innersta!!


Ni går gärna skria hej och vad ni heter så jag vet vem ni e. För just nu så e ni bara suddiga figurer som syns på statestik...Men vilket fall som helst så e ni välkomna!


Av Mia - 30 oktober 2008 16:36

Idag så har min kära vän Caisa underhållt mig via msn... De tackar jag så mycke för. Det e inte alls kul att ligga hemma och känna sig tung i kroppen.


Har varit lite kreativ oxå idag... så här blev de:

Av Mia - 30 oktober 2008 08:24

Igår va ingen rolig dag.. vaknade med irriterad hals och täppt näsa. När jag gick ner till bilen så kände jag att huvudet börja göra ont.. men jag åkte iväg och hämta släpet.. för de va uppdraget för dagen att slänga en massa ris på tippen.
Men när jag va på väg till tippen så kände jag bara huvudets dunkande, ögonen va ljuskänsliga och de kändes som jag skulle kräka.
Mitt i allt de så tog jag beslutet att de bara blev en runda till tippen för jag borde inte köra bil.
När jag kom hem så frös jag som en naken hund på Alaska. Så ett snabbt varmt bad och sen klädde jag på mig en tjocktröja och mysbyxor sen va de bara att bädda ner sig i duntäcket.. sen sov jag i 4timmar.. jag vakna av att min sambo kom hem från jobbet. Jag sov som en stock.. hade inte vaknat av att jag fått SMS...

Idag har jag sjukat mig från mamma... jag e helt tung i huvudet..=( JAg vill inte smitta mamma. Hon e väldigt känslig får sånt..
Tycker inte om att vara sjuk!! De som e bra e att jag får äta glass för min hals skull..=)

Av Mia - 28 oktober 2008 07:57

Vakna idag med ont i halsen... inte dödens ont utan mer kli och irritations ont.. sånt som gör att jag får krupp!!


Igår så kom jag iväg till Biltema.. en lampa på halvljuset har slutat fungera så de va jag tvungen att köpa ny även spolarvätskan indikerar på att jag måste fylla på så de köpte jag oxå... sen när jag stod framme vid kassan så fanns de sån där "klocka" som man klistrar på framrutan så man makera när man ställde sig där. 


Jag ska iväg och göra en sista insatts på beskärningsfronten idag. Känns som de börjar bli lite sent nu..


Av Mia - 27 oktober 2008 10:11

Många av höstens stövlar har jätte höga skaft..  De enda jag ser e stövlarna i Pretty Woman...dvs "köbetansstövlar" (ser billiga ut)


Jag behöver nya stövlar. Men jag vill ha stövlar utan eller ytterst små klackar, femenina dvs lite spettsiga, de ska inte vara sånna "knubbiga" stövlar som korvar sig där nere utan de ska sitta åt runt vristerna så de ser ut som man har formade ben inte helt form lösa... men de e helt OMÖJLIGT att hitta... sen så måste de ju ha ganska breda skafft så mina vader får plats...men de skorna existerar just nu inte!! =/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se