Senaste inläggen

Av Mia - 25 november 2008 11:57

om man borrar ner huvudet i en kudde och blundar.....kommer någon och städar till en då??? För jag VILL inte städa...men jag VILL ha de städat!!

Jag längtar tills jag blir så rik så jag kan ha min big mama som hjälper mig med hushållsarbetet jag inte tycker om...och hon ska älska de!

Hon ska få hjälpa mig med hälsosam mat till mig (och barnen om de blir några) ska få hjälpa till och städa undan så de alltid ser ut som "ett hemma hos repotage"  Det e min dröm!!

ANNONS
Av Mia - 25 november 2008 09:42

Idag e de en sådan där jätte rolig städ och tvätt dag...e inte så peppad på de hela. Men va f-n ska man göra.. 2"vuxna" som borde kunna plocka undan efter sig och lägga smuttstvätt i korgen i stället för att slänga de på golvet eller i soffan... 2 katter som hårar så in i bombens...så nu har vi valar som simmar omkring bland alla kläder som finns på golvet.


Jag gick ner i källaren i morse när min älskling gick till jobbet för att se om de fanns någon tid i tvättstugan. De fanns redan nu på morgonen, jag hade förvisso redan missat 2timmar,men vi har till kl 13 så några maskiner hinner jag tvätta... sen så ska jag ge mig på att få fint här hemma, kom på att de e första advent snart..e de denna helgen? eller nästa??

Vilket fall som helst så vill jag få upp mina kulor och min stjärna i fönstret! Tycker de e helt underbart.... en bekännelse... ALLA julsaker ligger kvar på en stol sen förra året...jo då...de skulle ner till förådet...men kom inte riktigt så långt =/  Men nu e de ju inte lönt att gå ner med de =) Eller hur! =)


Sen så måste jag säga att du har inspererat mig Emma! Jag har ju gått i tankar att börja på ett Gi-inspererat mat intag...jag vill inte köra den dära sjukt strickta inga kolhydrater varianten...utan mer att skärna ner på de.. och framför allt satsa på protin och nötter osv...måste läsa in mig lite.. bara! De senaste månaden så har jag fått helt galet sötsug...och mitt blodsocker har varit en berg och dalbana. Jag måste ta kontrollen.

Så från och med nu så e de bara att ta den...det skämmer mig för de e att som att gå ut i de okända och jag kan inte gömma mig bakom alla "jag hinner inte laga lunch- jag går ner och köpen en laxmacka"


Jag ska inte sätta några orimliga krav..utan jag ska kunna leva med detta utan några större konstigheter...jag på började ju bara de lite tag innan jag börja på Idun...och då började jag bra... jag ska inte förkasta de jag har lärt mig där utan mer ta med mig de och försöka hitta rätt igen! Hitta en balans igen....


ANNONS
Av Mia - 24 november 2008 15:32

Det ser ut som ett av mina inlägg inte sparades...men jag scrappade i förra veckan några bilder...


Jag visste inte riktigt hur jag skulle få ihop alla bilder, men så här blev det.

e så där nöjd...men så länge man försöker så lär man sig något

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/scrapping004.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/scrapping005.jpg

Av Mia - 24 november 2008 15:27

...utmaning är


Det ska vara ett vikt kort, de ska vara lager på lager, de ska vara något rivet papper och en stämel och den ska börja "jag e stolt över att jag är....."


så här blev min

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/scrapping007.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/scrappbook/scrapping009.jpg

Av Mia - 21 november 2008 19:52

nu börjar de ju faktis bli mycke snö...de senaste fotona


http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/Blandat015.jpg


http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/Blandat011.jpg


vi kommer nog sova i Lund inatt har jag en känsla av!

Av Mia - 21 november 2008 10:10

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/Blandat001.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/Blandat002.jpg


Ja, va ska man säga!! Så GALET mycket snö!!! =D

Vi e ju dock i södra delarna av detta avlånga land...så man kan ju inte begära hur mycket som helst!! =)

Av Mia - 20 november 2008 13:48

sitter just nu och stickar på mitt nya projekt och lyssnar på Bo Kaspers Orkester...jag känner hur stressen lägger sig..Emma: Visst e de så. Jag hoppas bara att denna känsla försvnner snart. Känner igen den alldedes för väl!

Av Mia - 20 november 2008 10:38

Hela helgen har varit helt underbar! Vi har bara myst och haft det bra. Inga onödiga gnabb och diskutioner som de annars har varit en massa av.

Jag har varit avslappnad och trygg...tills igår. Jag vet inte vad som gjorde att jag helt plötsligt fick en smygande känsla av oro i kroppen...men jobbit e de..känslan e fortfarande kvar. Det gnager i mig, jag har inget att vara orolig över..jag borde känna mig trygg och säker.


Oj...nu måste jag och mamma gå och äta...jag bjuder på en bild av min stickade sjal...mycket stolt e jag ;)

http://i382.photobucket.com/albums/oo270/miisen/minsjal.jpg

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se